Muutostaito - Tekoäly

Tekoälykoulutus

 

Kenelle

Tämä koulutus on suunniteltu laajalle yleisölle – yritysjohtajista tavallisiin työntekijöihin, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään tekoälyn perusteita ja sen soveltamista työelämässä. Se on erinomainen perusta niille, jotka haluavat aloittaa matkansa tekoälyn maailmassa, sekä niille, jotka tarvitsevat tietoa tekoälyn käytännön sovelluksista ja turvallisesta käytöstä omassa organisaatiossaan.

Muutostaito - Tekoäly

Prosessin hyödyt:

  • Johdanto tekoälyyn: Osallistujat saavat kattavan käsityksen tekoälyn peruskäsitteistä ja siitä, miten he voivat aloittaa sen käytön.
  • Organisaation valmiudet: Koulutus käsittelee, mitä resursseja, osaamista ja kulttuurista muutosta tekoälyn käyttöönotto vaatii organisaatiossa.
  • Arjen soveltaminen: Osallistujat oppivat, miten he voivat hyödyntää tekoälyä omassa työssään ja arjessaan turvallisesti ja eettisesti.
  • Käytännön demot: Koulutus tarjoaa käytännönläheisiä demoja, joissa tutustutaan muutaman eri tekoälytyökalun käyttöön ja hyötyihin.

Tämä koulutus tarjoaa osallistujille tarvittavat työkalut ja tiedot, joiden avulla he voivat hyödyntää sen mahdollisuuksia ja sen tuomaa lisäarvoa omassa työssään turvallisesti ja tehokkaasti.

Muutostaito - Tekoäly