Ajatuksesta arkeen
– tekoja tänään!

Olemme hyödyntäneet erilaisia pelillisiä dialogisia menetelmiä työpajoissa ja toteutusprosessien tukena jo yli 20 vuotta.

Muutostaidon muutosmatka, valmennusprosessit, työpajat, tapahtumat ja konsultointi parantavat yhteistä ymmärrystä ja sitoutumista sekä tuloksien toteutumista seurantaprosessien ja mittareiden avulla. Prosessimme ylittävät Suomen rajat ja olemme toteuttaneet useita hankkeita joissa mukana on useita maita ja toteutus on sekä englanniksi että lokaaleilla kielillä.

Muutostaidon palvelut liittyvät esimerkiksi strategian implementointiin sekä myynnin, asiakaskokemuksen ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Henkilöstön ja kulttuurin kehittämisen alueella teemme projekteja johtamisen,  kulttuurinmuutoksen, arvojen, työyhteisöjen ja tiimien kehittämisen parissa.

Tällä hetkellä valmennamme erityisesti virtuaalimyyntiä ja etätyötä ja toteutamme työpajoja virtuaalisesti oman pelialustamme avulla. Prosessimme ulottuvat aina ”ajatuksesta arkeen” ja tavoitteena on aina muutos arjessa oli sitten kyse strategian implementoinnista tai työhyvinvoinnin parantamisesta.