Yritys

INNOSTA MUUTOKSEEN FASILITOIMALLA!

Muutostaito on muutosten fasilitointiin erikoistunut yritys. Menetelmämme ovat rohkeita, pelillisiä ja dialogisia. Haluamme olla johtava pelillisten fasilitointimenetelmien soveltaja Suomessa. Toimimme kansainvälisesti yhteistyöverkostomme kautta.

Olemme kumppanisi, kun haluat innostaa henkilöstön strategian toteutukseen, uuden kulttuurin luomiseen tai toimintatapojen muutokseen. Autamme johtoa ja esimiehiä toimimaan muutoksen moottoreina ja innostumaan itse muutoksen dialogisesta johtamisesta.

Kaikki prosessimme perustuvat osallistumiseen ja vuorovaikutukseen. Uskomme siihen että arki muuttuu dialogin kautta, oli sitten kysymys yksilön käyttäytymisen muutoksesta tai laajemmista muutoshankkeista. Tuemme muutosprosesseja ja valmennuspelejä digitaalisesti.

Muutostaidon työkalut ovat rohkeita ja pelillisiä. Ne haastavat ryhmät ja yksilöt ajattelemaan asioita uudella tavalla. Uutta syntyy kun ideoita ja ihmisiä törmäytetään ja etsitään uusia ja erilaisia näkökulmia tekemiseen. Haluamme, että prosesseihin osallistuvat ihmiset löytävät venymisalueensa ja uskaltavat tehdä toisin kuin ennen.

Muutostaidon kehittäminen on aina liiketoimintalähtöistä. Pyrimme mittaamaan muutosprosesseja sekä käyttäytymisen muutoksen ja tekojen tasolla että liiketoiminnan mittareiden kautta.

Muutostaidon kaikilla konsulteilla ja valmentajilla on yhteensä yli 100 vuoden vankka osaaminen ja kokemus työyhteisöjen kehittämisestä ja valmentamisesta.

Vaikuttavuus ja tulokset

Saavutettavat tulokset ovat Muutostaidon toiminnan peruspilari. Muutostaidon ensisijainen tehtävä on varmistaa sovitun ja työn alla olevan muutoksen toteutuminen sovitun aikavälin puitteissa. Uudistumistarpeen mukaisten tekojen tekeminen ja aikaansaaminen arjessa varmistetaan.

Tekoja Tänään!