UUSI NORMAALI MINITYÖPAJA 16.6. klo 14:30-16:00

Julkaistu 28.05.2020

UUSI NORMAALI – MIKÄ MUUTTUU KORONAKRIISIN TAKIA JA MITEN SIIHEN TULISI VALMISTAUTUA JUURI NYT?

Koko maailma elää nyt poikkeustilanteessa, töitä tehdään päivä kerrallaan ja näkyvyys tulevaisuuteen lasketaan viikoissa. Kuitenkin ne organisaatiot, jotka nyt osaavat ennakoida tulevia mahdollisuuksia ja välttää mahdollisia uhkia tulevat ulos kriisistä voittajina.

TERVETULOA KESKUSTELEMAAN aiheesta Muutostaidon järjestämässä digifasilitoidussa pelityöpajassa. Työpajassa käytetään Zoom-yhteyttä, johon voi liittyä selaimelta ilman sovelluksen lataamista omalle koneelle. DIGIFASILITOITU PELAAMINEN tapahtuu Muutostaidon Learningames- pelijärjestelmän avulla.

Työpajassa tulemme keskustelemaan seuraavista näkökulmista

 • Digitalisaatio
  Yritykset ja organisaatiot ovat loikanneet kahdessa kuukaudessa digiaikaan ja verkkokauppa harppaa ylöspäin jokaisella sektorilla.
 • Talous
  Miten koronakriisi tulee vaikuttamaan taloudellisesti ja kuinka siihen varaudumme ja toisaalta hyödynnämme uutta tilannetta.
 • Virtuaalityöskentely
  Missä määrin virtuaalinen vuorovaikutus tulee lisääntymään pysyvästi ja olemmeko varautuneet uuteen tilanteeseen. Virtuaalisen vuorovaikutuksen mahdollisuudet ja uhat?
 • Ketteryys
  Koronakriisi on osoittanut, että pystymme tarvittaessa tuottamaan uusia ratkaisuja ja toimintamalleja todella nopeasti. Miten saamme tämän kyvykkyyden ja ketteryyden pysyväksi?
 • Hyvinvointi
  Miten uusia mahdollisuuksia ja uhkia lisääntynyt etätyöskentely tuo työorganisaatioihin ja elämään kokonaisuutena?
 • Globaalisuus
  Tuleeko globaali työnjako muuttumaan kriisin seurauksena? Mitä mahdollisuuksia ja uhkia tähän liittyy?
 • Henkilöstöjohtaminen
  Miten kriisi tulee vaikuttamaan lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä henkilöstön rekrytointiin, osaamisen kehittämiseen ja henkilöstöjohtamiseen?

Työpajan fasilitoi Muutostaidosta toimitusjohtaja Sami Saren ja seniorikonsultti Sabina Ågren-Hellman.

ILMOITTAUDU 16.6. UUSI NORMAALI MINITYÖPAJAAN TÄSTÄ!

Ilmoittautumislomake
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa artikkeli: