Strategian suunnittelun ja implementoinnin dialogiset työkalut webinaari 11.12.2020 klo 13:00-15:30

Julkaistu 22.11.2020

Tässä osallistavassa webinaarissa käydään vuorovaikutteisesti läpi erilaisia strategian dialogiseen suunnitteluun ja implementointiin liittyviä menetelmiä ja työkaluja. Tilaisuus on tarkoitettu Muutostaidon asiakkaille, jotka pohtivat kuinka vauhdittaa uusien asioiden kuten strategian toimeenpanoa ja kuinka mobilisoida henkilöstö tekemään strategian suuntaisia tekoja arjessa.

Käymme tässä tilaisuudessa läpi Muutostaidon seuraavia menetelmiä:

  1. Strategiapeli. Työpajamenetelmä johdolle, työyhteisölle tai tiimille. Voi olla Muutostaidon fasilitoima tai oman organisaation toteuttama. Virtuaalinen ja fyysinen toteutus.
  2. Fasilitointiboksi. Brändätty ja asiakaskohtainen apuväline strategian puheeksiottoon organisaatiossa. Tähän liittyy myös johdon ja esimiesten fasilitointivalmennus.
  3. Menetelmien virtuaalinen toteuttaminen Muutostaidon fasilitoimana tai itse toteutettuna. Miten pelejä tai fasilitointia voi toteuttaa omassa organisaatiossa esim Teamssin avulla.
  4. Strategia muutosmatkana. Kuinka varmistaa muutosenergian säilyminen koko strategiakauden ajan. Miten aaltoajattelulla voidaan ratkaista energiaongelmia.

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja vaihtamaan kokemuksia aiheen tiimoilta!

Lisätietoa:
Sami Sarén 0400 363 652

 

ILMOITTAUDUN 11.12.2020 KLO 13:30-15:00 WEBINAARIIN

Ilmoittautumislomake
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Jaa artikkeli: