Palvelut

Ajatuksesta arkeen -tekoja tänään!

Olemme hyödyntäneet erilaisia pelillisiä dialogisia menetelmiä työpajoissa ja toteutusprosessien tukena jo yli 20 vuotta. Muutostaidon muutosmatka, valmennusprosessit, työpajat, tapahtumat ja konsultointi parantavat yhteistä ymmärrystä ja sitoutumista sekä tuloksien toteutumista seurantaprosessien ja mittareiden avulla. Prosessimme ylittävät Suomen rajat ja olemme toteuttaneet useita hankkeita joissa mukana on useita maita ja toteutus on sekä englanniksi että lokaaleilla kielillä.

Muutostaidon palvelut liittyvät esimerkiksi strategian implementointiin sekä myynnin, asiakaskokemuksen ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Henkilöstön ja kulttuurin kehittämisen alueella teemme projekteja johtamisen,  kulttuurinmuutoksen, arvojen, työyhteisöjen ja tiimien kehittämisen parissa.

Tällä hetkellä valmennamme erityisesti virtuaalimyyntiä ja etätyötä ja toteutamme työpajoja virtuaalisesti oman pelialustamme avulla. Prosessimme ulottuvat aina ”ajatuksesta arkeen” ja tavoitteena on aina muutos arjessa oli sitten kyse strategian implementoinnista tai työhyvinvoinnin parantamisesta.

Toteutamme palvelumme joko fyysisesti, virtuaalisesti tai näiden yhdistelmänä. Käytämme myös digitaalisia työkaluja prosessein tukena tai toteutustyökaluna.

  1. Pelillinen muutosmatka – Muutosmatka koostuu suunnittelusta, starttivalmennuksista sekä matkan varrella olevista välipeleistä sekä prosessin lopussa tapahtuvasta muutoksen mittauksesta ja tulostyöpajasta.
  2. Työpajat – Työpajat toimivat yhteisen ymmärryksen ja sitouttamisen välineinä tai uuden luomisen ja innovoinnin lähteinä.
  3. Tapahtumat – Muutostaidon tapahtumat voivat olla 30-300 henkilön tapahtumia jotka toteutetaan joko Muutostaidon pelikonseptilla tai Amazing Race- konseptilla.
  4. Konsultointi – Teemme konsultointia ja prosessikonsultointia laajasti asiantuntijoidemme asiantuntemuksen alueilla.
  5. Dialogiset työkalut – Suunnittelemme ja tuotamme erilaisia dialogisia välineitä asiakkaiden omaan käyttöön. Näistä esimerkkeinä pienryhmäpelit sekä fasilitointiboksi- konsepti.
  6. Muutoksen mittaus – mittaamme toiminnan ja käyttäytymisen muutosta yksilö ja organisaatiotasolla.

Soita meille niin muututaan yhdessä!

Sami Sarén

0400 353 652