Asiakastapahtumat

TERVETULOA oppimaan yhdessä strategiatapahtuman pelillistämisestä ja kokeilemaan esimiesten käyttöön tarkoitettua Digital Dialogue- tiimipeliä.

Strategian toteuminen riippuu suuressa määrin siitä, miten organisaatio mobilisoituu sen taakse ja kuinka sinnikkäästi tavoitteita kohti jaksetaan ponnistella. Tämä vaatii yhteisen ymmärryksen syntymistä , laadukasta dialogia ja pitkäjänteistä sitoutumista.

Dialogisen pelin avulla voit osallistaa henkilöstösi strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen energisoivalla ja innostavalla tavalla sekä seurata toteutumista pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti.

Tässä tilaisuudessa demotaan strategiapeliä, jossa strategian pääalueet on operationalisoitu innostaviksi kysymyksiksi. Peli voi olla joko fyysinen, virtuaalinen tai omassa tiimissä pelattava digitaalinen peli.

Samalla opitaan, miten virtuaalisen tai hybridityöpajan laatua voi parantaa pelillisillä elementeillä.

Lisäksi pääset kokeilemaan uutta Digital Dialogue- peliä, joka on organisaatioille itselleen tarkoitettu keskusteluttamisen väline esim. yhteisen tilaisuuden jälkeen esimiesten toteuttamana.

Peli toteutuu 3-7 henkilön tiimikeskusteluna ja sillä varmistetaan kaikkien osallistuminen ja etukäteen suunnitelluista asioista keskustelu virtuaalipalaverissa.

Tässä Teams-tilaisuudessa

  • Kerromme kuinka strategiaprosessia voi tukea pelillisillä elementeillä ja kuinka strategiapeli toimii fyysisesti ja virtuaalisesti.
  • Saat kokemuksen strategiatapahtumasta, jossa osallistuminen on muuta kuin äänestyksiä tai chattia
  • Saat vinkkejä siihen kuinka tapahtuma kannattaa toteuttaa hybridisti tekniikan ja toteutustavan näkökulmasta
  • opit, kuinka tapahtuman jännitettä ja intensiteettiä kannatellaan koko tapahtuman ajan

Pelaamme tilaisuudessa Digital Dialogue -peliä, jossa esihenkilöt toimivat pelin ohjaajina ja muutosagentteina. Puhumme myös siitä, miten peli tukee puheeksi ottamista tiimissä ja miten pelin aikana käytävä keskustelu tukee sitoutumista uuteen tekemiseen.

Tilaisuuden toteuttavat Muutostaidon toimitusjohtaja Sami Saren ja seniorikonsultti Sabina Ågren-Hellman.

Tervetuloa mukaan!

Muutostaidon tiimi

Lisätietoa:

Sami Sarén, 040 035 3652

Sabina Ågren-Hellman, 050 486 0124

Tilaisuuden toteuttavat Muutostaidon toimitusjohtaja Sami Saren ja seniorikonsultti Sabina Ågren-Hellman.

Tervetuloa mukaan!

Muutostaidon tiimi

Lisätietoa:

Sami Sarén, 040 035 3652

Sabina Ågren-Hellman, 050 486 0124

———————————

Ilmoittautuminen