UPPOSIKO DIGITAALISAATIO JA PELILLISYYS PAREMMIN IMMERSIIVISESSÄ PELITYÖPAJASSA?

Kyllä upposi! Palaute Suomen ensimmäisestä pimeässä toteutetusta, musiikilla, värivaloilla ja savukoneella ryyditetystä valmennuspelityöpajasta oli erinomaisen hyvää. Immersiivisyys tarkoittaakin nimenomaan pelillistä toteutusta, jossa peliympäristöön voi uppoutua ja kokea entistäkin paremman flown ja innostuksen. Työpaja toteutettiin keväällä 2016 Game On pelillisyyden kehitysprojektin yhteydessä.

Tässä muutama kommentti osallistujilta!

”Konsepti, toteutus ja rekvisiitat todella hyvät”

”Sosiaalinen vuorovaikutus saatiin ohjattua hyvin pelin tiimoilta ja uusia asioita puskettiin hyvin esille”

”Aivonystyrät herää pelillisyydellä ihan eri tavalla kuin luennoilla ja ne yleensä hiljaisetkin saadaan mukaan osallistumaan!”

”Facilitointi-keinona loistava! Pidin erityisesti siitä miten pelilauta ja pelin rakenne oli suunniteltu”

Valmennuspeliin voidaan siis nyt lisätä immersiivisyyspaketti, joka tekee peleistä entistä kokemuksellisemman elämyksen joka jää mieleen ja muistiin. Pelisisältö, ja tarpeen mukaan myös pelilauta, suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Peli toimii erinomaisesti kick offina, strategiapäivänä, pikkujoulujen ryydittäjänä, työhyvinvointitempauksessa, esimiesten päivän teemojen avuksessa, digitalisaation ilmiöiden tutkimisessa tai muussa työpajassa, jossatarvitaan fokusoitua keskustelua halutuista etukäteen määritellyistä aiheista. Pelityöpajoja voidaan järjestää samanaikaisesti yhdelle pienryhmälle tai usean sadan henkilön tapahtumaan.

Kysy lisää valmennuspeleistä, pelillisyydestä ja immersiivisyydestä!

Sami Sarén
sami.saren@muutostaito.fi
0400 353 652

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments are closed.