PELAA – ÄLÄ PELKÄÄ!

Pelidemomme ovat tilaisuuksia, joissa saat aidon tunnekokemuksen ja pääset kokemaan pelin toimivuuden käytännössä esimerkkisisältöjen avulla. Demoon kannattaa ottaa mukaan kollega tai useampi, jos mahdollista. Demomme ovat ilmaisia ja tarkoitettu organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan palveluitamme. Emme ota demoihin mukaan mahdollisia yhteistyökumppaneita tai konsultteja.

Voit ilmoittautua demoomme tästä tai suoraan yhteyshenkilöllesi Muutostaidossa. Tervetuloa!

Demotilaisuus

Pelimenetelmä

21.03.2017 klo 9:00-11:30

Asiakas- ja strategiapeli

Spektri Business Park

Metsänneidonkuja 11, Espoo

Ilmoittaudu tästä

Asiakas- ja strategiapeli on pelillisyyteen perustuva valmennusprosessi, jonka avulla kehitetään myyntiä, palvelua ja asiakaskohtaamista tai viedään strategia käytäntöön ja osaksi arkea. Mikä tahansa muutosta kaipaava teema, strateginen kipupiste tai tavoite voidaan tällä tavoin ottaa pelin tavoitteeksi ja osaksi pelissä käytävää keskustelua. Pelin avulla voidaan siis käydä läpi ja viedä käytäntöön …

Lue lisää


22.05.2017 klo 9:00-11:30

Wallbreakers peli

Spektri Business Park

Metsänneidonkuja 11, Espoo

Ilmoittaudu tästä

Wallbreakers muutosjohtamispeli on tarkoitettu johdolle, esimiehille ja kehityshankkeissa työskenteleville. Valmennuksesta on hyötyä kun esimiesten ja johdon tulisi implementoida uusia toimintamalleja arkeen tai varmistaa, että haluttu muutos tapahtuu käytännössä. Wallbreakers on saanut erittäin hyvää palautetta siitä, että se konkretisoi muutosjohtamisen käytännöt ja erilaisuuden huomioimisen esimiestyössä hyvin käytännönläheisellä tavalla. Muutostaidon Wallbreakers valmennuksen jatkoprosessi varmistaa, että pelissä tehdyt sitoumukset omien muutosjohtamisen haasteiden kehittämiseksi viedään käytäntöön.

Lue lisää